EEZY

Työelämän murros on täällä. Digitalisaatio, tekoäly ja robotit valtaavat työmarkkinat syrjäyttäen kokonaisia ammatteja ja muuttaen työuria monimuotoisemmiksi ja pirstaloituneemmiksi. Eezy tarjoaa palveluita muuttuvan työelämän tarpeisiin.

Eezy syntyi edesmenneiden VMP Oyj:n ja Smilen fuusiosta vuonna 2019. VMP oli suomalainen vuonna 1988 Turussa perustettu perheyritys, jonka enemmistöomistus siirtyi Senticalle syyskuussa 2017. Smile puolestaan oli osa NoHo Partners Oyj:tä.

Yhtiön juuret ovat henkilöstövuokrauksessa, mutta viime vuosina konserni on laajentanut palvelutarjoamaansa myös muille työelämän alueille kuten rekrytointeihin, organisaation kehittämiseen ja kevytyrittäjyyspalveluihin. Yhtiön tavoitteena on vahvistaa asemaansa henkilöstöpalvelualan kärjessä entistä asiakaslähtöisemmällä ja joustavammalla palvelulla sekä tuomalla markkinoille kokonaan uusia työelämän innovaatioita.

Sentica tukee Eezy:iä työelämän myllerryksessä ja haluaa auttaa sekä työnantajia että työntekijöitä menestymään muuttuvassa työelämässä. Eezy Oyj listautui Helsingin pörssin First North markkinapaikalle kesäkuussa 2018 nimellä VMP Oyj. Heinäkuussa 2019 VMP tiedotti yhdistyvänsä toisen alan kärkiyhtiön Smilen kanssa, jonka myötä yhtiön koko tuplaantui. Yrityskaupassa Senticasta tuli yhdistyvän yhtiön toiseksi suurin omistaja Smilen entisen pääomistajan Noho Partnersin jälkeen. Yhtiö muutti nimensä Eezy Groupiksi joulukuussa 2019.


Toimiala: HR-palvelut
Liikevaihto: 248 MEUR (2022)
Toimitusjohtaja: Siina Saksi
Web: www.eezygroup.fi
Sijoitushetki: 9/2017
Rahasto: Sentica Buyout V
Deal team: Mika Uotila