VMP

Työelämän murros on täällä. Digitalisaatio, tekoäly ja robotit valtaavat työmarkkinat syrjäyttäen kokonaisia ammatteja ja muuttaen työuria monimuotoisemmiksi ja pirstaloituneemmiksi. VMP tarjoaa palveluita muuttuvan työelämän tarpeisiin.

VMP on suomalainen vuonna 1988 Turussa perustettu perheyritys, jonka enemmistöomistus siirtyi Senticalle syyskuussa 2017. Yhtiön juuret ovat henkilöstövuokrauksessa, mutta viime vuosina konserni on laajentanut palvelutarjoamaansa myös muille työelämän alueille kuten rekrytointeihin, organisaation kehittämiseen ja kevytyrittäjyyspalveluihin. Yhtiön tavoitteena on vahvistaa asemaansa henkilöstöpalvelualan kärjessä entistä asiakaslähtöisemmällä ja joustavammalla palvelulla sekä tuomalla markkinoille kokonaan uusia työelämän innovaatioita.

Sentica tukee VMP:tä työelämän myllerryksessä ja haluaa auttaa sekä työnantajia että työntekijöitä menestymään muuttuvassa työelämässä. VMP Oyj listautui Helsingin pörssin First North markkinapaikalle kesäkuussa 2018. Heinäkuussa 2019 VMP tiedotti yhdistyvänsä toisen alan kärkiyhtiön Smilen kanssa, jonka myötä yhtiön koko tuplaantuu. Yrityskaupan odotetaan toteutuvan syksyn 2019 aikana. Senticasta tulee yhdistyvän yhtiön toiseksi suurin omistaja Smilen entisen pääomistajan Noho Partnersin jälkeen.


Toimiala: HR-palvelut
Liikevaihto: (2018): €125 million
Toimitusjohtaja: Juha Pesola
Web: www.vmpgroup.fi
Sijoitushetki: 9/2017
Rahasto: Sentica Buyout V
Deal team: Liisa Harjula (kohdevastaava), Mika Uotila ja Virva Vesanen