TERRAWISE

Väestön kasvu ja kaupungistuminen asettavat entistä korkeampia vaatimuksia yhdyskuntien ja niiden välisten yhteyksien infrastruktuurin kehittämiselle. Lisäksi jo olemassa olevien rakenteiden ylläpito edellyttää jatkuvaa panostamista korjausrakentamiseen kiinteistöissä, huoltoverkoissa ja liikenneväylissä. Yhdyskuntarakenteen tiivistyessä kasvaa tarve erityisesti infrarakentamisen erikoisosaamiselle.

TerraWise on luotettava ja pitkän kokemuksen omaava kumppani monenlaisissa infrarakentamisen projekteissa. Yritys on erikoistunut toteuttamaan vaativia maarakentamisen, viherrakentamisen ja louhinnan erikoistöitä, tarjoten kokonaisvaltaista palvelua kaikilla näillä osa-alueilla. TerraWisen keskeiseen asiakaslupaukseen kuuluvat ammattitaito, korkealaatuinen työn jälki ja sovittujen aikataulujen kunnioittaminen.

Sentican mukaantulon mahdollistaa oman alansa parhaimmistoon kuuluvien yritysten yhdistymisen saman katon alle, mikä luo edellytykset entistä laajemmalle palvelukokonaisuudelle sekä asiakkaiden entistä paremmalle palvelemiselle.


Toimiala: Infrastruktuurirakentaminen
Liikevaihto: 59 MEUR (2022)
Toimitusjohtaja: Tuomas Saarinen
Web: www.terrawise.fi
Sijoitushetki: 12/2015
Rahasto: Sentica Buyout IV
Deal team: Pentti Tuunala (kohdevastaava) ja Timo Sarkki