HAMMAS HOHDE

Terveystietoisuuden kasvaessa myös suun terveyteen panostetaan entistä enemmän. Kehitystä tukee yleisen hyvinvoinnin ja asenteiden muutos, palveluiden laadun ja saatavuuden parantuminen sekä digitalisaation tuomat mahdollisuudet. Hampaattomuus vähenee, väestö ikääntyy ja keskimääräinen elinikä pitenee, nostaen siten hampaallisten määrää nykyisestä. Samalla kun lasten ja nuorten suun terveydentila kohenee, hammashoidon kokonaistarve siis kasvaa.

Hammas Hohde haluaa tuoda huippulaatuisen suun terveydenhuollon yhä useamman ihmisen ulottuville. Yrityksen kokonaisvaltainen palvelutarjooma kattaa yleishammashoidon, erikoishammashoidon ja hammaslaboratoriopalvelut itse tuotettuina. Hammas Hohde tarjoaa asiakkailleen vertaansa vailla olevaa laatua ja palvelua sekä henkilöstölleen loistavan paikan työskennellä ja kehittyä eri osaamisalueiden eksperttien kanssa, uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Hammas Hohde perustettiin vuonna 2014, minkä jälkeen yritys on kasvanut nopeasti ja avannut oman hammaslaboratorion sekä uusia hammaslääkäriasemia eri puolille Suomea. Sentican tukemana Hammas Hohde tulee yhä kiihdyttämään kasvuaan, korostaen jatkossakin erityisesti suun terveydenhuollon ammattilaisten keskeistä merkitystä toimintamallissaan.


Toimiala: Suun terveydenhuolto
Liikevaihto: 26 MEUR (2022)
Toimitusjohtaja: Ville Pesonen
Web: www.hammashohde.fi
Sijoitushetki: 11/2018
Rahasto: Sentica Buyout V
Deal team: Mika Uotila (kohdevastaava), Timo Sarkki, Kai Vesikallio ja Tommi Silvast