VESIVEK

Vesivek on kehittänyt pientaloille kattoremonttikonseptin, jonka lupaus asukkaille on ”säältä suojaan yhdessä päivässä”. Yhtiön perustajan Kimmo Riihimäen kehittämä mullistava liiketoimintakonsepti perustuu tinkimättömään asiakaspalveluun, ammattitaitoiseen ja motivoituneeseen työvoimaan, standardoituihin prosesseihin, kuormanostureiden ja asennustelineiden käyttöön sekä oman tuotannon mahdollistamaan joustavuuteen. Teollisen konseptin korkean laadun osoituksena on ISO 9001:2015 -laatusertifikaatti, jonka Vesivek on saanut ensimmäisenä saneerausalan yrityksenä Suomessa.

Sentican tuella Vesivek on laajentunut maan kattavaksi 16 toimipisteen toimijaksi vastatakseen pien- ja rivitalojen kattoremonttien kasvavaan kysyntään. Pientalojen kattoremonttien lisäksi yhtiö valmistaa ja asentaa sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita sekä myy niitä yritysasiakkaiden asennettaviksi Nesco-brändillä.

Kattoremontteja Suur-Tukholman alueella toteuttava tytäryhtiö perustettiin 2016. Konsepti on sovitettu vastaamaan ruotsalaisten pientaloasukkaiden tarpeita, ja yritys on kasvanut vuoden 2018 aikana myös Ruotsin markkinajohtajaksi. Ruotsissa on tällä hetkellä kaksi toimipistettä ja kolmas toimipiste avataan keväällä 2019.

Toimiala: Kattoremontit
Liikevaihto: (2019): 101 MEUR
Toimitusjohtaja: Kimmo Riihimäki
Web: www.vesivek.fi
Sijoitushetki: 3/2014
Rahasto: Sentica Buyout IV
Deal team: Pentti Tuunala (kohdevastaava), Mika Uotila ja Amal Molin