COPTERSAFETY

Helikopterilentäjien simulaattorikoulutus vähentää merkittävästi onnettomuuksia, joista 80% tapahtuu lentäjän tekemän virheen seurauksena.

Coptersafety tarjoaa simulaattorilla tapahtuvaa koulutuspalvelua ammattipätevöityneille helikopterilentäjille. Asiakaskuntaan kuuluu maailman johtavia helikopterioperaattoreita ja julkisen sektorin toimijoita, jotka tuottavat palveluita esimerkiksi öljy- ja kaasuteollisuudelle, etsintä- ja pelastustoimintaan sekä ambulanssihelikopteritoimintaan. Asiakkaat tulevat Suomeen koulutukseen Euroopasta, Afrikasta, Aasiasta sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikasta.

Sentican mukaantulo mahdollisti toimialan historian suurimman investoinnin toteuttamisen: heinäkuussa 2016 yhtiö tiedotti rakennuttavansa 3,000m2 koulutuskeskuksen ja tilaavansa viisi uutta simulaattoria. Koulutuskeskus on valmistunut ja tällä hetkellä koulutusta annetaan kolmella simulaattorilla. Investoinnin jälkeen Coptersafetylla on toimialan monipuolisin simulaattorivalikoima ja yhtiö vahvistaa asemaansa ainoana riippumattomana toimijana. Coptersafety haluaa olla helikopterilentäjäkoulutuksen edelläkävijä, joka tarjoaa toimialan parhaan asiakaspalvelukokemuksen ja monipuolisimman palvelutarjooman.

Toimiala: Koulutuspalvelut helikopterilentäjille
Liikevaihto: (2020): 7 MEUR
Toimitusjohtaja: Erkka Suvikumpu
Web: www.coptersafety.com
Sijoitushetki: 11/2015
Rahasto: Sentica Buyout IV
Deal team: Mika Uotila (kohdevastaava), Antti Keränen ja Marjatta Rytömaa