SILTA

Palkanlaskennasta ihmisiin, tie rutiineista ihmisten johtamiseen.

Silta on Suomen johtava henkilöstön ja palkkapalvelun asiantuntija. Silta tarjoaa täyden paletin ulkoistettuja HR-palveluita suurille ja keskikokoisille Suomessa toimiville yrityksille. Silta on huippuammattilaisten yhteisö, joka hoitaa yrityksesi HR-ulkoistuksen aina ripeästä ja sujuvasta haltuunotosta oikea-aikaiseen ja virheettömään palvelun tuottamiseen höystettynä laadukkaimmilla raportointityökaluilla. Sillan ytimessä olevaa palkkaulkoistuspalvelua täydennetään usein matka-, työaika- ja työterveysraportoinnilla sekä monilla muilla asiakasorganisaation kilpailukykyä ja tehokkuutta parantavilla palveluilla. Lisäksi Sillan oma palkkasovellus Simo tuo palkkatiedot reaaliajassa puhelimeen.

Sentican omistuksen aikana Silta kehittyi itsenäiseksi yritykseksi toimittuaan aiemmin Logican tytäryrityksenä. Yhtiö on vahvistanut markkina-asemaansa johtavana järjestelmäriippumattomana HR-kumppanina, joka tuottaa palveluita luotettavien kolmansien osapuolien ensiluokkaisilla järjestelmillä.

Silta myytiin toukokuussa 2018 sähköisen taloushallinnon pioneerille Administer Oy:lle, josta tuli yrityskaupan myötä Suomen suurin palkkapalveluyhtiö.


Toimiala: Palkka- ja HR-palvelut
Liikevaihto irtautumishetkellä: (2017): 19 MEUR
Toimitusjohtaja irtautumishetkellä: Tatu Tulokas
Web: www.silta.fi
Sijoitushetki: 5/2012
Irtaantumishetki: 5/2018
Rahasto: Sentica Buyout III
Omistus irtaantumishetkellä: 85,4%
Deal team: Christer Niemi (kohdevastaava), Virva Vesanen ja Aitor de la Torre