VEKE

Viihtyisä ja tyylikäs koti syntyy panostamalla laadukkaisiin huonekaluihin ja sisustustuotteisiin. Kaiken ostamisen siirtyessä entistä voimakkaammin verkkokauppaan, myös huonekalukauppojen asiakkaat odottavat kaupoilta aiempaa parempaa monikanavaista asiakaskokemusta. Kuluttajien vallinnanvara lisääntyy, jolloin kunkin kaupan tuotevalikoima, myyntikanavat, toimitusketju ja viestintä kasvattavat tärkeyttään.

Veke on ollut ensimmäisten joukossa aloittamassa huonekalu- ja sisustustuotteiden verkkokauppaa, ja yhtiö on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista sisustuksen verkkokaupoista. Kasvua mahdollistamassa ovat olleet Veken vahvuudet erityisesti digitaalisessa kaupassa ja monikanavaisessa asiakaskokemuksessa. Taustalla toimintaa ohjaavat positiiviset elämänarvot.

Sentican kanssa Veke jatkaa asemansa vahvistamista, panostaen asiakaskokemukseen, brändin tunnettuuteen, omiin tuotemerkkeihin, digitaaliseen liiketoimintaan sekä myymäläkonseptin- ja verkoston kehittämiseen. Veke tulee jatkossakin olemaan helposti lähestyttävä kauppa kodin rakentajan jokaiseen elämänvaiheeseen.


Toimiala: Huonekalu- ja sisustuskauppa
Liikevaihto: 31 MEUR (2022)
Toimitusjohtaja: Markus Ranua
Web: www.veke.fi
Sijoitushetki: 3/2022
Rahasto: Sentica Buyout V
Deal team: Johan Wentzel (kohdevastaava), Timo Sarkki ja Tommi Silvast