Rudus ostaa TerraWisen kiviainesyksikön toiminnot liiketoimintakaupalla

TerraWise ja kiviainespohjaisia rakennusmateriaaleja valmistava Rudus Oy ovat sopineet kiviainesliiketoiminnan liiketoimintakaupasta 13.5.2022 allekirjoitetulla sopimuksella.

”Olemme tyytyväisiä kiviainesliiketoimintamme uuteen kotiin, joka luo puitteet liiketoiminnan pitkäjänteiselle kehittämiselle ja antaa TerraWiselle lisää mahdollisuuksia keskittyä projektiliiketoimintojen kehittämiseen. TerraWisessä ja Ruduksessa yhdistyvät sama rehti yhdessä tekemisen meininki, jonka keskiössä on vastuullisuus ja asiakkaista huolehtiminen. TerraWisen ammattilaisten osaaminen tuo hyvän lisäpanoksen Ruduksen laajaan ja laadukkaaseen kiviainesperheeseen”, sanoo TerraWisen toimitusjohtaja Pasi Kailasalo.

Suunniteltu kaupan ajankohta on 31.5.2022 ja koko TerraWisen kiviainesliiketoiminnan henkilöstö tulee siirtymään Ruduksen palvelukseen ns. vanhoina työntekijöinä 1.6.2022. Ostetusta kiviainestoiminnasta tulee osa Ruduksen palvelukokonaisuutta ja yrityskaupan myötä 35 ammattilaista siirtyy osaksi Rudus-konsernia.

TerraWise lehdistötiedote