Isa Karttunen

ISA KARTTUNEN

Liityin Sentican tiimiin maaliskuussa 2023. Tätä ennen suoritin kauppatieteiden maisterin tutkinnon taloustiede pääaineenani, sekä työskentelin useammalla eri rahoituksen alalla, joista viimeisimpänä päädyin pääomarahastojen pariin. Siinä parasta on, että jokainen päivä voi tuoda tullessaan jotain uutta.

Työnkuvaani kuuluu muun muassa raportointi ja taloushallinto, mutta pidän siitä, että näiden lisäksi työssäni pääsee tekemään laajalla skaalalla erilaisia asioita. On erittäin motivoivaa työskennellä ympäristössä, jossa ammattitaito ja rento ilmapiiri kulkevat käsi kädessä.

Matkapuhelin: 050 563 9695

Email: isa.karttunen@sentica.fi


Nelli Alanko

NELLI ALANKO

Matkapuhelin: 040 595 3468

Email: nelli.alanko@sentica.fi


Tommi Silvast

TOMMI SILVAST

Siirryin Senticalle sijoitusanalyytikoksi syksyllä 2023 OP Yrityspankista, jossa työskentelin noin neljä vuotta luottoriskianalyytikkona. Pääomasijoitustoiminta tuli tutuksi erilaisten LBO-hankkeiden kautta. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri.

Pääomasijoittamisessa minua eniten inspiroi mahdollisuus auttaa yrityksiä saavuttamaan potentiaalinsa ja päästä täten osaksi inspiroivia kasvutarinoita. Kilpailu- ja yrittäjähenkisenä ihmisenä koen, että Sentica tarjoaa optimaalisen työympäristön. Vapaa-aikani vietän ystävien seurassa sekä eri pallopelejä harrastaen.

Matkapuhelin: 040 175 9774

Email: tommi.silvast@sentica.fi


AMAL MOLIN

AMAL MOLIN

Liityin Sentican sijoitustiimiin kesäkuussa 2020 suoritettuani ensin kauppatieteiden maisterin tutkinnon, jossa pääaineenani oli rahoitus. Sitä ennen toimin analyytikon tehtävissä niin strategia- ja transaktiohankkeiden kuin pääomarahastosijoitusten parissa.

Pääomasijoittamisessa palkitsevinta on mahdollisuus työskennellä yhdessä kunnianhimoisten yrittäjien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa pitkäjänteisesti kohti yhteisiä tavoitteita. Senticalla arvostan erityisesti vastuullista ja tuloshakuista mutta välitöntä tapaa toimia, joka luo puitteet jatkuvalle itsensä kehittämiselle ja tekee työskentelystä erittäin motivoivaa.

Matkapuhelin: 040 029 1512

Email: amal.molin@sentica.fi


MIKA UOTILA

MIKA UOTILA

Matkapuhelin: 040 553 6110

Email: mika.uotila@sentica.fi


PENTTI TUUNALA

PENTTI TUUNALA

Tarinani Senticalla alkoi jo 90-luvun lopussa valmistuttuani Tampereen teknillisestä korkeakoulusta ja työskenneltyäni muutaman vuoden pk-yritysten rahoituksen ja analysoinnin parissa. Senticalla olen saanut osallistua upeiden yritysten ja liiketoimintamallien kehittämiseen sekä kasvun pullonkaulojen poistamiseen- kohdattuja haasteita ja epäonnistumisia unohtamatta.

Nautin kun saan tehdä töitä motivoituneiden, energisten ja innovatiivisten ihmisten ja tiimien kanssa. Mutkaton tekemisen fiilis huumorilla höystettynä on mielestäni menestyksen avaintekijä ja minulle henkilökohtaisesti ensiarvoisen tärkeää. Suomalaisen pääomasijoittamisen kehityksen etulinjassa oleminen kahden vuosikymmenen aikana on ollut valtavan opettava ja motivoiva kokemus.

Matkapuhelin: 0400 606 078

Email: pentti.tuunala@sentica.fi


JOHAN WENTZEL

JOHAN WENTZEL

On huvittavaa, miten katsoessani taaksepäin kaikella näyttää olleen tarkoituksensa.

Nuorena investointipankkiirina pitkiä öitä toimistolla, joista tuloksena sekä hienoja onnistumisia että opettavia kokemuksia. Vaiherikkaita vuosia suurimmassa islantilaisessa pankissa vauhdin ollessa hurjimmillaan. Kaikki nämä kokemukset ovat olleet mielenkiintoinen matka ja kasvattava kokemus siihen mistä tänään nautin eniten – loistavien yhtiöiden tukeminen niiden tavoitteissa saavuttaa jotain suurta, kehittyä, loistaa ja menestyä. Vaikeinta on aina jättää hyvästit, kun niin paljon on vielä tekemättä, ja elinikäisiä ystävyyssuhteita on solmittu henkilöiden kesken, jotka ovat olleet toteuttamassa tarinaa. Toisaalta joku muu jatkaa ja loppujen lopuksi sekin on osa tätä työtä.

Matkapuhelin: 040 733 9925

Email: johan.wentzel@sentica.fi


TIMO SARKKI

TIMO SARKKI

On erittäin vaikea olla innostumasta duunista, jonka myötä saattaa lyhyen ajan sisällä ajautua mielenkiintoisiin haasteisiin liittyen vedenpuhdistamiseen Kiinassa, sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämiseen Suomessa tai teollisuuden kalustamiseen Euroopassa. Parasta työssäni on päästä tutustumaan lukemattomiin erilaisiin ja ainutlaatuisiin ideoihin, yhtiöihin ja erityisesti persooniin, joita Suomesta löytyy lukematon määrä. Osan näistä yhtiöistä ja henkilöistä kanssa minulla on ollut kunnia päästä tekemään yhteistyötä, ja joskus jopa hyvällä menestyksellä! Oma roolini Senticassa on tällä hetkellä painottunut erityisesti kohdeyhtiöiden kehittämiseen, mutta toki samalla myös uusien mielenkiintoisten sijoituskohteiden etsimiseen ja toimialan luonteen mukaisesti myös irtaantumisiin. Lisäksi palavasta rakkaudesta kaikkeen laskentatoimeen ja raportointiin liittyen, olen päässyt osaltani myös jättämään pienen kädenjälkeni kohdeyhtiöiden ja rahastojen raportoinnin ihmeelliseen maailmaan.

Matkapuhelin: 040 744 6252

Email: timo.sarkki@sentica.fi


KAI VESIKALLIO

KAI VESIKALLIO

Liityin Senticaan syksyllä 2017 suoritettuani oikeustieteen ja kauppatieteiden maisterin tutkinnot Helsingissä. Opiskeluaikanani työskentelin pääsääntöisesti eri liikejuridiikan asianajotoimistoissa muun muassa yrityskauppojen parissa. Tuolloin kiinnostuin myös pääomasijoittamisesta, jossa minua kiehtoo erityisesti se, että menestyksekkään liiketoiminnan identifiointi ja kehittäminen edellyttää jatkuvaa uteliaisuutta uusia asioita kohtaan. On hienoa tehdä töitä ympäristössä, jossa ihmiset nauttivat työstään ja ovat tällä tavalla uteliaita ja tiedonhaluisia.

Matkapuhelin: 050 599 7167

Email: kai.vesikallio@sentica.fi


IIDA PYYKKÖNEN

IIDA PYYKKÖNEN

Aloitin työt Senticassa tammikuussa 2012. Olen saanut hoidettavakseni kirjavan skaalan erilaisia työtehtäviä muun muassa taloushallinnosta aina asiakastilaisuuksien toteuttamiseen ja matkakoordinaattorina toimimiseen. Työni parhaita puolia on, että jokainen päivä on erilainen ja tuo mukanaan uusia, odottamattomia yllätyksiä. Työssäni olen saanut kohdata myös monia mielenkiintoisia ihmisiä. On erittäin motivoivaa ja palkitsevaa olla osa Sentican loistavaa ja ammattitaitoista tiimiä. Sentican hymy, ensivaikutelma ja auttava käsi ovat sanoja, jotka parhaiten kuvaavat työtäni Senticassa.

Matkapuhelin: 040 351 0157

Email: iida.pyykkonen@sentica.fi