Inna Kapanen

INNA KAPANEN

Matkapuhelin: 045 1249 882

Email: inna.kapanen@sentica.fi


AMAL MOLIN

AMAL MOLIN

Liityin Sentican sijoitustiimiin kesäkuussa 2020 suoritettuani ensin kauppatieteiden maisterin tutkinnon, jossa pääaineenani oli rahoitus. Sitä ennen toimin analyytikon tehtävissä niin strategia- ja transaktiohankkeiden kuin pääomarahastosijoitusten parissa.

Pääomasijoittamisessa palkitsevinta on mahdollisuus työskennellä yhdessä kunnianhimoisten yrittäjien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa pitkäjänteisesti kohti yhteisiä tavoitteita. Senticalla arvostan erityisesti vastuullista ja tuloshakuista mutta välitöntä tapaa toimia, joka luo puitteet jatkuvalle itsensä kehittämiselle ja tekee työskentelystä erittäin motivoivaa.

Matkapuhelin: 040 029 1512

Email: amal.molin@sentica.fi


MATIAS KÖYKKÄ

MATIAS KÖYKKÄ

Liityin Senticaan alkuvuodesta 2020 palattuani Suomeen joidenkin vuosien ulkosuomalaisuuden jälkeen, jonka aikana valmistuin rahoituksen maisteriksi ja työskentelin investointipankkiirina. Olen iloinen ja ylpeä saadessani työskennellä kotimaisena pääomasijoittajana kasvuhaluisten yritysten, sijoitusammattilaisten ja muiden sidosryhmien kanssa, jotta kohdeyhtiömme menestyvät. Kun intohimoiset yrittäjät ja tiimimme lyöttäytyvät yhteen, voimme käyttää Sentican resursseja parhaalla tavalla yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tällä hetkellä olen mukana kehittämässä kohdeyhtiöitämme TerraWise, Huld ja 3 Kaveria.

Matkapuhelin: 050 401 7349

Email: matias.koykka@sentica.fi


MIKA UOTILA

MIKA UOTILA

Matkapuhelin: 040 553 6110

Email: mika.uotila@sentica.fi


MARJATTA RYTÖMAA

MARJATTA RYTÖMAA

Olen onnellinen siitä, että minulla on ollut mahdollisuus nähdä monipuolisesti työelämän eri ympäristöjä. Minulla on filosofian tohtorin tutkinto biokemiasta ja työurani alkuajoilta kokemusta tutkimustyöstä sekä Suomesta että Englannista. Teollisuuden palvelukseen siirryin vuosituhannen vaihteessa ja olen sen jälkeen työskennellyt tiiviisti niin tuotekehityksen, tuotannon, laadun, markkinoinnin, myynnin kuin yritysjohdonkin kanssa. Oma työurani on perustunut jatkuvaan itsensä kehittämiseen. Terveydenhuoltoon liittyvät toimialat ovat aina olleet lähellä sydäntäni, mutta Senticassa minulla on ollut mahdollisuus tutustua myös muihin toimialoihin. Nykyroolissani nautin suunnattomasti kun pystyn tukemaan yrityksiä ja niiden johtoa löytämään vahvuutensa ja menestymään. Uskon vahvasti ihmisten erilaisuuden ja tiimien dynamiikan voimaan.

Matkapuhelin: 040 514 3304

Email: marjatta.rytomaa@sentica.fi


AITOR DE LA TORRE

AITOR DE LA TORRE

Matkapuhelin: 040 830 7503

Email: aitor.delatorre@sentica.fi


PENTTI TUUNALA

PENTTI TUUNALA

Tarinani Senticalla alkoi jo 90-luvun lopussa valmistuttuani Tampereen teknillisestä korkeakoulusta ja työskenneltyäni muutaman vuoden pk-yritysten rahoituksen ja analysoinnin parissa. Senticalla olen saanut osallistua upeiden yritysten ja liiketoimintamallien kehittämiseen sekä kasvun pullonkaulojen poistamiseen- kohdattuja haasteita ja epäonnistumisia unohtamatta.

Nautin kun saan tehdä töitä motivoituneiden, energisten ja innovatiivisten ihmisten ja tiimien kanssa. Mutkaton tekemisen fiilis huumorilla höystettynä on mielestäni menestyksen avaintekijä ja minulle henkilökohtaisesti ensiarvoisen tärkeää. Suomalaisen pääomasijoittamisen kehityksen etulinjassa oleminen kahden vuosikymmenen aikana on ollut valtavan opettava ja motivoiva kokemus.

Matkapuhelin: 0400 606 078

Email: pentti.tuunala@sentica.fi


JOHAN WENTZEL

JOHAN WENTZEL

On huvittavaa, miten katsoessani taaksepäin kaikella näyttää olleen tarkoituksensa.

Nuorena investointipankkiirina pitkiä öitä toimistolla, joista tuloksena sekä hienoja onnistumisia että opettavia kokemuksia. Vaiherikkaita vuosia suurimmassa islantilaisessa pankissa vauhdin ollessa hurjimmillaan. Kaikki nämä kokemukset ovat olleet mielenkiintoinen matka ja kasvattava kokemus siihen mistä tänään nautin eniten – loistavien yhtiöiden tukeminen niiden tavoitteissa saavuttaa jotain suurta, kehittyä, loistaa ja menestyä. Vaikeinta on aina jättää hyvästit, kun niin paljon on vielä tekemättä, ja elinikäisiä ystävyyssuhteita on solmittu henkilöiden kesken, jotka ovat olleet toteuttamassa tarinaa. Toisaalta joku muu jatkaa ja loppujen lopuksi sekin on osa tätä työtä.

Matkapuhelin: 040 733 9925

Email: johan.wentzel@sentica.fi


LIISA HARJULA

LIISA HARJULA

Olen juristi ja ekonomi, jonka juuret sijaitsevat Loimaalla ja Pohjanmaalla. Ammatillinen perustani on vahvasti lääketeollisuudessa – työ kansainvälisen lääkeyrityksen juristina tarjosi samalla käytännön businesskoulun. Innostun työtehtävistä, joissa saa kehittää kokonaisuuksia ja myös nähdä työn tulokset, kannan aina vastuun siitä mihin osallistun. Jos nimeän neljä itselleni tärkeää elementtiä työssä, poimin nämä epäröimättä: yrittäjyys, yleissivistys, ammattimaisuus ja huumori. Työssäni Senticassa on kaikkea tuota, sen vuoksi joka aamu on kiva lähteä töihin.

Matkapuhelin: 040 506 2295

Email: liisa.harjula@sentica.fi


ANTTI KERÄNEN

ANTTI KERÄNEN

Verratessani nykyistä työtäni Senticalla uraani investointipankkiirina, tuntuu siltä kuin sprintti olisi muuttunut pitkän matkan juoksuksi. Töissä on yhteisiä piirteitä, mutta enää ei ole kyse pelkästään transaktioista, vaan yleinen kehitystyö kestää vuosia. Koen itseni etuoikeutetuksi saadessani mahdollisuuden työskennellä kunnianhimoisten ja visionääristen yrittäjien ja johtoryhmän jäsenten kanssa, jotka haluavat nostaa yrityksen seuraavalle tasolle Sentican tuella. Jokaisella yrityksellä on ominaispiirteensä, kasvutavoitteensa ja -mahdollisuutensa, mikä tekee työstäni mielenkiintoista ja palkitsevaa joka päivä. Joskus matka maaliviivalle on kuoppainen, mutta mielestäni se kuuluu pelin henkeen, kun tavoitteet ovat korkealla. Haasteet kasvattavat ja menestyvät tiimit ratkaisevat ne yhdessä saavuttaakseen päämääränsä.

Matkapuhelin: 040 717 3789

Email: antti.keranen@sentica.fi


TIMO SARKKI

TIMO SARKKI

On erittäin vaikea olla innostumasta duunista, jonka myötä saattaa lyhyen ajan sisällä ajautua mielenkiintoisiin haasteisiin liittyen vedenpuhdistamiseen Kiinassa, sosiaali- ja terveydenhuollon kehittämiseen Suomessa tai teollisuuden kalustamiseen Euroopassa. Parasta työssäni on päästä tutustumaan lukemattomiin erilaisiin ja ainutlaatuisiin ideoihin, yhtiöihin ja erityisesti persooniin, joita Suomesta löytyy lukematon määrä. Osan näistä yhtiöistä ja henkilöistä kanssa minulla on ollut kunnia päästä tekemään yhteistyötä, ja joskus jopa hyvällä menestyksellä! Oma roolini Senticassa on tällä hetkellä painottunut erityisesti kohdeyhtiöiden kehittämiseen, mutta toki samalla myös uusien mielenkiintoisten sijoituskohteiden etsimiseen ja toimialan luonteen mukaisesti myös irtaantumisiin. Lisäksi palavasta rakkaudesta kaikkeen laskentatoimeen ja raportointiin liittyen, olen päässyt osaltani myös jättämään pienen kädenjälkeni kohdeyhtiöiden ja rahastojen raportoinnin ihmeelliseen maailmaan.

Matkapuhelin: 040 744 6252

Email: timo.sarkki@sentica.fi


REETI SAARINEN

REETI SAARINEN

Sijoittamisessa on kyse niukkojen resurssien kohdentamisesta tehokkaimmalla mahdollisella tavalla, mikä käytännössä tarkoittaa tasapainottelua riskien ja tuottojen välillä, vaihtelevan asteisen epävarmuuden vallitessa. Pääomasijoittaminen on tämän toiminnan keskiössä, ja osana Sentican tiimiä pääsen laittamaan omat taitoni optimaaliseen käyttöön parhaimpien tuottojen tavoittelussa. Vankat työkalut tähän tehtävään antaa aiempi kokemukseni yritysrahoituksesta ja investointipankkitoiminnasta sekä Suomessa että ulkomailla. Yksittäisen sijoituksen tuotto ei kuitenkaan synny paperilla vaan se on osa kohdeyhtiömme tarinaa, jonka kehittämisessä olemme tiiviisti mukana alkumetreiltä aina yhteisen lopullisen päämäärän saavuttamiseen saakka. Senticalla olen ollut mukana hankkeissa monilla eri toimialoilla, joista viimeisimpiä ovat luotonhallintapalvelut, sisäaktiviteettipuistot sekä suun terveydenhuollon palvelut.

Matkapuhelin: 040 561 8761

Email: reeti.saarinen@sentica.fi


KAI VESIKALLIO

KAI VESIKALLIO

Liityin Senticaan syksyllä 2017 suoritettuani oikeustieteen ja kauppatieteiden maisterin tutkinnot Helsingissä. Opiskeluaikanani työskentelin pääsääntöisesti eri liikejuridiikan asianajotoimistoissa muun muassa yrityskauppojen parissa. Tuolloin kiinnostuin myös pääomasijoittamisesta, jossa minua kiehtoo erityisesti se, että menestyksekkään liiketoiminnan identifiointi ja kehittäminen edellyttää jatkuvaa uteliaisuutta uusia asioita kohtaan. On hienoa tehdä töitä ympäristössä, jossa ihmiset nauttivat työstään ja ovat tällä tavalla uteliaita ja tiedonhaluisia.

Matkapuhelin: 050 599 7167

Email: kai.vesikallio@sentica.fi


MERVI MARTTILA

MERVI MARTTILA

Numerot, numerot! Sentican työ nähdään usein kohdeyhtiöiden ja niiden liiketoimintojen kautta. Jos kaivautuu hieman syvemmälle löytää yksityiskohdat kaiken tämän taustalla, rahastoraportoinnin ja hallinnointiyhtiön. Tämä on minun työmaani ja on erittäin mielenkiintoista työskennellä sijoittajiemme kanssa, joka on tärkein ryhmä koko toiminnan taustalla. Vuodesta 2005 lähtien olen vastannut lukuisista eri toiminnoista, kuten rahastoraportoinnista, kirjanpidosta, rahakutsuista, maksuista, muutosta uuteen toimipisteeseen ja monesta muusta päivittäisestä toiminnosta.

Matkapuhelin: 050 369 9947

Email: mervi.marttila@sentica.fi


IIDA PYYKKÖNEN

IIDA PYYKKÖNEN

Aloitin työt Senticassa tammikuussa 2012. Olen saanut hoidettavakseni kirjavan skaalan erilaisia työtehtäviä muun muassa taloushallinnosta aina asiakastilaisuuksien toteuttamiseen ja matkakoordinaattorina toimimiseen. Työni parhaita puolia on, että jokainen päivä on erilainen ja tuo mukanaan uusia, odottamattomia yllätyksiä. Työssäni olen saanut kohdata myös monia mielenkiintoisia ihmisiä. On erittäin motivoivaa ja palkitsevaa olla osa Sentican loistavaa ja ammattitaitoista tiimiä. Sentican hymy, ensivaikutelma ja auttava käsi ovat sanoja, jotka parhaiten kuvaavat työtäni Senticassa.

Matkapuhelin: 040 351 0157

Email: iida.pyykkonen@sentica.fi